Koulutukset

KOULUTUKSET KEVÄÄLLÄ 2024

Musiikkitahtotyöpajan ohjaajan koulutus


Kanta-Hämeen Muistiyhdistyksen Oman elämäni sävelet -hankkeessa on kehitetty Musiikkitahto-menetelmä™ jota erilaiset toimijat voivat hyödyntää omassa työssään. Musiikkitahtotyöpajat on otettu suurella innolla vastaan eri puolilla Kanta-Hämettä ja nyt haluamme levittää menetelmän kaikkialle Suomeen. Koulutus on suunnattu sosiaali- ja terveydenhuollossa asiakastyötä tekeville ammattilaisille, alalle opiskeleville ja vapaaehtoistyötä tekeville. 

 

Koulutamme Musiikkitahtotyöpajan ohjaajia tiiviillä verkkokoulutuksella, joka sisältää käytännönläheisiä ja konkreettisia esimerkkejä menetelmän hyödyntämiseen omien asiakkaiden kanssa. Musiikkitahtotyöpajan ohjaajalla ei tarvitse olla musiikillisia taitoja, sillä musiikkitahtotyöpajan ohjaamisessa olennaisempaa on kohtaamis- ja kuuntelutaito. Koulutuksessa käsitellään mm. musiikin vaikutuksia aivoterveyteen ja muistisairaan hyvinvointiin sekä annetaan laaja materiaalipankki musiikkiaiheisten hetkien sisällöksi.


Tervetuloa koulutukseemme oppimaan uutta, innostavaa tapaa kohdata ihmisiä ja saamaan uutta sisältöä työhönne.

Koulutukset toteutetaan kahdesti verkossa seuraavina ajankohtina:

26.3. klo 10:00-11:30

16.5. klo 12:00-13:30 Pääset ilmoittautumaan tässä

HUOM! Muutamaa päivää ennen koulutuspäivää lähetetään sähköpostitse linkki verkkokoulutukseen. Tarkista myös roskapostikansiosi, jos sähköposti päätyy sinne.


Koulutus: Musiikin voima ja muistisairaus

Koulutuksessa pääset pohtimaan musiikin vaikutuksia aivoterveyteen sekä muistisairaan hyvinvointiin. Pääset tututumaan myös musiikkitahtomenetelmään.

Koulutus on suunnattu kaikille, jotka kohtaavat arjessaan tai vapaaehtoistyössään muistisairaita.

Koulutusta toteutetaan verkossa. Linkki lähetetään sähköpostiisi ennen koulutusta 

Ajankohta: 16.4. klo 10:00-11:30

HUOM! Muutamaa päivää ennen koulutuspäivää lähetetään sähköpostitse linkki verkkokoulutukseen. Tarkista myös roskapostikansiosi, jos sähköposti päätyy sinne.

Lisätietoa: hankevastaava@muistiaina.fi / puh. 044 775 4455